7/24 Hizmet

Uzman kadromuz ile ihtiyaçlarıınza en doğru ve en hızlı şekilde karşılamak için 7 gün 24 saat hizmetinizdeyiz.

GENİŞ ÜRÜN YELPAZESİ

Sektörümüzde ki gelişmeleri yakından takip ederek ürün yelpazemizi sürekli genişletiyoruz.

MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ

Teknik destek ve servis ihtiyaçlarınızda memnuniyetinizi birinci önceliğimiz olarak tutuyoruz.

KALİTE

Kaliteli, güvenli ve sertifikalı ürünler ile ihtiyaçlar doğrultusunda çözümler sunuyoruz.

Değişen dünya şartları doğrultusunda uygun çözümleri kullanarak ihtiyacı doğru şekilde karşılamayı, yenilikçiliği ve kalite bilincini benimsemiş, müşteri ve çalışan memnuniyetini üst düzeyde tutuyoruz.

Çeşitli sektörlerde ihtiyaç duyulan tüm çelik halat çeşitlerinin yanı sıra, Grade 80, Grade 100 ve Grade 120 zincir ve zincir aksesuarları, krom (paslanmaz) halat, PVC kaplı (izoleli) çelik halat, TSE belgeli örgü ve kurşun baskılı sapanlar, polyester sapan ve bağlantı elemanlarının da (kilit, klemens, gerdirme, kanca, halka, radansa, fırdöndü, aybolt, döner yataklı ayboltlar, karabina) satışını yapmaktadır.

SEKTÖREL GELİŞİME KATKI SAĞLIYORUZ 

İthalatın ve ihracatın can damarı olan limanlarımızda güvenlik, performans ve zaman ön plana çıkmaktadır. Sektöre sunduğumuz optimal ürünlerimiz sayesinde işletmelerin gelişimlerine katkıda bulunmaktayız.

Dünya ticaretinin %90’ı, ülkemiz ticaretinin ise %88’i denizyolu taşımacılığı ile yapılmaktadır. Denizyolu taşımacılığı; karayolu taşımacılığına göre 6.5 kez, demiryolu taşımacılığına göre 3.5 kez daha ekonomik olup aynı zamanda çok büyük miktardaki yüklerin bir seferde ve güvenli olarak taşınmasını sağlamaktadır.