A Kanca Zincir, Grade 80 Kancalı zincir aksesuarı olan bu ürün, ithal ve yerli zincirlerde kullanılmak üzere özel olarak tasarlanmış başarılı bir üründür ancak takılı halkalı cıvataya takılması çok az zaman alır. Üst bağlantı zincire odaklanacak şekilde tasarlanmıştır. Pim ve kamalı pim sayesinde kurulumu kolaydır ve hemen kullanıma hazırdır. Önden kilitlemeli 10mm A kanca 3,15 ton taşıma kapasitesine sahiptir ve bu durum tüm köşeler için geçerlidir. 

10 mm Kanca kaç ton yük taşıyabilir? 

10 mm Grade 80 Kanca, kullanılan tonajın en az 4 katı teste tabi tutulmuştur ve bu yükü rahatlıkla taşıyabilmektedir.B kancasının farkı, B kancasının ön tarafında bir güvenlik tokasının bulunması, A kancasının ise ön tarafında bir güvenlik tokasının bulunmasıdır. 6mm A kanca ile başlayan ürünümüz, 16 ila 8A kanca ile devam etmekte olup, daha yüksek tonaj ve mm değerlerinde depolarımızda mevcuttur. 

Class 80 A kanca ve diğer Class 80 ürünlerinin renkleri, yük kapasitesi hakkında herhangi bir gösterge veya bilgi vermemektedir. Buna ithalatçı bir şirket veya tedarikçinin seçilmesi de dahildir. 

A kanca tamiri hizmeti nasıl yapılır?

Uygunsuz veya dikkatsiz kullanım nedeniyle hasarlar hızla oluşabileceğinden, onarım seti ve sürekli yenilenen parçalarımız ve servis ağımız  sorununuza çok hızlı bir şekilde yanıt verir. Yedek parçaların şehir dışı şantiyelere yük taşımacılığı ile gönderilmesi ve montajı hakkında kapsamlı bilgi verilmesiyle müşterilerimizin tüm sorunlarını ortadan kaldıracak çözümler bulmak için hizmetinizdeyiz. 

A kancası nerede kullanılır? 

İnşaat, tersane, demiryolu, liman ve sanayide Class 80 zincir bağlantı parçalarının önemli bir parçası olan ürünümüz, Class 80 vinç ve zincirlerin kullanıldığı tüm taşımacılık sektörlerinde rahatlıkla kullanılabilmektedir. Bu işinizi kolaylaştırır ve size güvenlik sağlar.

ayrıca depolarımızda sınıf 100 A ve kanca sınıfı 120 A kanca versiyonlarında da mevcuttur. Diğer modeller için bizimle iletişime geçiniz. Yüklerinizi hafifletmek için arka emniyet kancası kadar güçlü ancak B kancalarından ve diğer kancalardan daha yumuşak olan A kancamız mevcuttur.