Sektörde 8 yılı aşkın iş tecrübemizi yeni bir boyuta taşıyarak 2022 yılında kurulan  “Derin Tedarik Demir Çelik Sanayi ve Ticaret Ltd Şti” çeşitli sektörlerde hizmet vermekteyiz.

Sektörde 8 yılı aşkın iş tecrübemizi yeni bir boyuta taşıyarak 2022 yılında kurulan  “Derin Tedarik Demir Çelik Sanayi ve Ticaret Ltd Şti” çeşitli sektörlerde ihtiyaç duyulan tüm çelik halat çeşitlerinin yanı sıra, Grade 80, Grade 100 ve Grade 120 zincir ve zincir aksesuarları, krom (paslanmaz) halat, PVC kaplı (izoleli) çelik halat, TSE belgeli örgü ve kurşun baskılı sapanlar, polyester sapan ve bağlantı elemanlarının da (kilit, klemens, gerdirme, kanca, halka, radansa, fırdöndü, aybolt, döner yataklı ayboltlar, karabina) satışını yapmaktadır. Müşteri memnuniyetini öncelikli amaç olarak hedefleyen firmamız uzman kadromuz ile ekonomik, kaliteli ve güvenilir çözümler sunmak amacıyla teknolojiyi yakından takip etmektedir. Profesyonel hizmet anlayışı ve kaliteli hizmet verme kararlılığı daima firmamıza referans olacak ve bu anlayıştan asla taviz verilmeyecektir.

Demir Çelik, Liman, Denizcilik, İnşaat, Vinç, Petrol ve Maden Sanayi, Çimento, Asansör, Balıkçılık, Otomotiv, Telesiyej gibi güvenliğe ihtiyaç duyulan her sektörlere hizmet vermekteyiz.

Misyonumuz

Deneyim ve birikimlerimizle, doğru yatırımları doğru zamanda keşfetmek, ürünler konusunda dünyadaki teknolojik gelişmeleri yakından takip ederek, verimliliği ve güvenliği yüksek ürünleri seçerek kalitenin yükseltilmesi konusunda piyasada öncülük yapmaktır.

Vizyonumuz

Hizmet verdiğimiz tüm alanlarda, ilk görüşülen ve danışılan kurum olmak ve bu alanda hem yurtiçinde hem de yurtdışında en fazla değer yaratan bir kurum olmak.

Değerlerimiz

Yenilikçilik, etik değerlere bağlılık, kalite odaklılık ve mükemmelliyetçi iş yaklaşımı ilkelerimizin önderliğinde; hakkaniyetli ve dürüst paylaşımı temel değerlerimiz olarak konumluyoruz.